Nya restriktioner

Hej alla medlemmar!
Igår fick vi i Örebro län nya skärpta restriktioner att följa, dessa gäller fram till den 24:e November. Så tyvärr måste jag meddela att ‪från och med idag den 4/11– 24/11‬ så kommer alla gruppträningar vara inställda. Jag kommer ta ett nytt beslut när vi ser vad som gäller den 24:e när Örebro län ska ha en ny presskonferens. Jag förstår att många blir besvikna men jag hoppas ni även förstår varför jag tar detta beslut.
Gymmet i sig kommer fortsätta vara öppet då vi är ett gym med ganska stort antal kvadratmeter kontra besökare. Ser vi dock en stor ökning av antal covid-19 fall här i Ljusnarsberg. Så kan det även bli så att vi får stänga gymmet också under en period.
Jag hoppas att vi kommer få starta upp gruppträningarna igen i slutet av november. Då jag verkligen brinner för denna verksamhet och har sett med egna ögon vad gruppträningarna betyder för er medlemmar. Jag jobbat här i 3 år nu och det varit en otroligt rolig resa att få följa alla medlemmar. Så låt oss stå starka i detta!
Vi kommer fortsatt låta +70 och personer i riskgrupper att frysa sina medlemskap. Detta gör man genom att kontakta mig på 0580-80808 eller ‭070-689 77 40‬.
Ta hand om er!
Mvh
Fredrik