Om Värket

Värket är en friskvårdsanläggning belägen på industriområdet i Bångbro, strax söder om Kopparberg. Vi öppnade under mitten av september 2011 med tanken att erbjuda en ny möjlighet till individer och företag att öka kommunens välbefinnande. Bakom Värket står entreprenören Torbjörn Nilsson, som sedan flera år är VD för Bandstål B. Nilsson, ett företag han tog över efter sin far, som också ligger på Bångbro industriområde. Tanken bakom Värket var att för honom som företagare ge tillbaks till den kommun som varit så viktig för honom.

Den visionen infriades och Värket är den största hälsosatsningen Ljusnarsbergs kommun sett på länge. Tanken är att erbjuda möjligheter att sänka ohälsotalen och öka välbefinnandet i bygden, genom att erbjuda ett modernt gym med lättanvända styrke- och konditionsmaskiner, fräscha lokaler, gruppträning, solarium, samt omklädning med bastu.

Träningen och avslappningen på Värket är för alla. Därför var det en självklarhet att erbjuda handikapptoalett med dusch och handikapphiss till de som har problem att med egen kraft ta sig upp och ner för trappor.

Som medlem hos oss har du möjlighet att vara med på alla gruppträningsaktiviteter och träna hur mycket du vill, samt att nyttja omklädning och bastu. Du har möjlighet att få ett träningsprogram och/eller övrig hjälp för att komma igång med in träning på anläggningen. Våra öppettider är 05.00 – 00.00 och alla våra medlemmar har en varsin nyckeltagg som de använder för att komma in.