Nytt här på Värket

Hej på er alla nya och gamla medlemmar!

Nu ska vi försöka skaka igång hemsidan lite mer 🙂 Jag kommer att göra ett nytt inlägg i slutet av varje månad där jag skriver om vad som är på gång här på Värket under kommande månad.

Jag har glädjen att meddela att Isabella ”Bella” Almeteg kommer tillbaka till oss som inspiratör. Bella kommer att hålla i torsdags passen på jämna veckor med start V.38. Hon kommer att köra Hiit/tabata pass så det kommer bli jobbiga pass 🙂

Hon kommer även att hålla i detta under oktober månad genom sitt företag Isabella Almeteg HÄLSOCOACHEN:

Personlig Utvecklingskurs

MEDVETEN HÄLSA

Vill du lära dig varför du gör det du gör och får det resultat du får?

Känner du dig stressad eller sover du dåligt och vill äta bättre?
Nu kommer vi erbjuda en kurs som under 6 kvällar tar upp olika ämnen som har att göra med hälsa och där du får ökad förståelse varför din kropp och hjärna samarbetar. Och vad du kan göra för att skapa både inre och yttre balans. Som gynnar din hälsa i det långa loppet! Vilken kost är bra för min kropp? Hur gör jag för att få optimal återhämtning? Hur påverkar stress min djupsömn? Fungerar sömntabletter eller finns det något annat du kan göra istället som är bättre? Vad är stress och är det farligt? Vad är långvarig stress och kortvarig stress? Hur påverkas min kropp av rätt andning?
Du kommer att få ta del av kunskap, information och nya insikter om dig själv. Vi kommer att jobba med ett hälsohjul och blanda teori med praktik. Vi kommer jobba enskilt men också i grupp för att lära oss nya saker om oss själva men också varandra. Allt ifrån: Stresshantering, mindfulness övningar, målbilder, kosten, sömnen, andning och mental träning. Obs! Ingen fysisk träning utan mera avslappnat i skön miljö. Var: Värkets konferenslokal i Bångbro industriområde.

När: 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11 Tid: kl.19.00-20.30
Kostnad: 1800 kr. Värket medlemmar 1500kr. Anmälan är bindande.
Anmälan: Smsa till 070-2149329 Ange Ditt Namn och ”Medveten Hälsa”. Och ev. allergi. Bokningsbekräftelse sker via sms!

Begränsat antal platser är 10 st. Först till kvarn. Minimum är 6 st för att kursen skall genomföras.
Det kommer att finnas kvällsfika under varje kurstillfälle för att ni ska orka hålla energin på hög nivå. Du kommer att få med dig hemuppgifter efter varje gång och hela tiden lära dig nya saker om dig själv och förstå varför ett beteende tar tid att ändra. Så länge du gör samma sak, så får du samma resultat.

Varmt välkomna!

 

Jag (Fredrik) kommer att vara sjukskriven mellan den 4/9-16/9 pga operation så under denna period kommer det ej vara någon bemanning.

 

Mvh

Fredrik Johansson